Taxaties
Voor mij is een taxatierapport meer dan het invullen van een standaardformulier. Iedere taxatie is een unieke opdracht waarin de opdrachtgever een nagenoeg zuivere reflectie van de actuele marktwaarde van zijn vastgoed kan herkennen. Betrouwbaar, onafhankelijk en deskundig, want dat is een verplichting aan mijn reputatie.

Kwaliteit gegarandeerd
Taxatieburo James Mullenders heeft zich toegelegd op het specialistische vak van taxaties. Technische kennis, ervaring in de markt en een nauwgezette beoordeling ter plekke vormen mijn basis voor het taxeren van onroerend goed. Mijn taxaties worden o.a. ingezet als onderlegger voor financiering, aankoop, verkoop, fiscale minnelijke waarderingen i.v.m. successie of boedelscheidingtaxaties van onroerend goed. Voor mij is een taxatierapport meer dan het invullen van een standaardformulier. Iedere taxatie is een unieke opdracht waarin de opdrachtgever een nagenoeg zuivere reflectie van de actuele economische waarde van zijn vastgoed kan herkennen.

Binnen
5 werkdagen
uw taxatierapport.

Na ontvangst van de taxatieopdracht wordt er direct contact met u opgenomen en een afspraak gemaakt. Normaal gesproken als het pand ook snel kan worden bezichtigd en opgenomen heeft u binnen 5 werkdagen na de opdracht het taxatierapport in huis. Soms indien er spoed achter zit en de onderliggende gegevens zijn accuraat en up to date, kan het taxatierapport binnen 24 uur worden geleverd.

Taxatieaanvraag
Neem contact op via info@jamesmullenders.nl of bel 06-55143990 om uw taxatie aan te vragen.
Taxatieburo James Mullenders | Looiersgracht 15 6211JK Maastricht | T 06-55143990 | info@jamesmullenders.nl